ja_mageia

  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
Startside Advokater Cristiano Rossi
Advokat Cristiano Rossi Udskriv Email

Advokat (H) Cristiano Rossi

Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Møderet for Højesteret.

Sprog: Dansk/Skandinavisk, Italiensk og Engelsk.

Cristiano Rossi beskæftiger sig hovedsageligt med:

  • Kontrakter
  • Selskabsret
  • Erhvervsret
  • Erstatningsret
  • Behandling af retssager og voldgiftssager
  • Italienske retsforhold

CVR-nr. 16 52 22 79.

Advokat Cristiano Rossi er beskikket som advokat af Justitsministeriet i Danmark. Beskikkelsen omfatter møderet alle domstole i Danmark, herunder møderet for Højesteret .

Advokat Cristiano Rossi er medlem af Advokatsamfundet, Danske Advokater og Københavns Advokatforening.

Advokat Cristiano Rossi har tegnet ansvarsforsikring og advokatgaranti i HDI-Gering Forsikring i henhold til de af Advokatsamfundet fastsatte regler, hvilken forsikring dækker al advokatvirksomhed, der udøves af advokat Cristiano Rossi.

Klientbankkonti, der er underlagt de særlige regler for advokaters pligter med hensyn til behandlingen af betroede midler, er oprettet hos AL-Bank. Indbetalte beløb er omfattet af  Lov om  indskyder- og investorgarantiordning, hvilket bl.a. indebærer, at den enkelte klient er omfattet af en dækning på maksimum 100.000 Euro inkl. de midler, som klienten måtte have indestående i det samme pengeinstitut ud over indeståendet på klientkontoen. Der henvises endvidere til Advokatsamfundets hjemmeside, www.advokatsamfundet.dk, som også indeholder oplysninger om klageadgang og de særlige regler, der gælder for advokaters virke.

Tildelt ordensdekoration af den italienske stat som Cavaliere i 2005 for sit arbejde for italienske klienter.

Advokat Per Lassen er beskikket som advokat af Justitsministeriet i Danmark. Beskikkelsen omfatter møderet alle domstole i Danmark, herunder møderet for Højesteret .

 

Advokat Per Lassen er medlem af Advokatsamfundet, Danske Advokater og Københavns Advokatforening.

 

Advokat Per Lassen har tegnet ansvarsforsikring og advokatgaranti i Tryg Forsikring A/S i henhold til de af Advokatsamfundet fastsatte regler, hvilken forsikring dækker al advokatvirksomhed, der udøves af advokat Per Lassen.

 

Klientbankkonti, der er underlagt de særlige regler for advokaters pligter med hensyn til behandlingen af betroede midler, er oprettet hos Nordea Bank A/S. Indbetalte beløb er omfattet af  Lov om  indskyder- og investorgarantiordning, hvilket bl.a. indebærer, at den enkelte klient er omfattet af en dækning på maksimum 100.000 Euro inkl. de midler, som klienten måtte have indestående i det samme pengeinstitut ud over indeståendet på klientkontoen. Der henvises endvidere til Advokatsamfundets hjemmeside, www.advokatsamfundet.dk, som også indeholder oplysninger om klageadgang og de særlige regler, der gælder for advokaters virke.
 

DanskItalianoEnglish